Preparáty Marion - Ischemická choroba srdeční a použití preparátů po transplantaci

Dotaz: 
Hezký den, prosím o radu. Pokud mám ischemickou chorobu srdeční s poruchou lipidového metabolismu, má cenu brát opakovaně preparáty Corcirk a Agil-Chol? Pokud ano, tak v jakých intervalech? Druhý dotaz je, zda může preparáty Marion brát i člověk po transplantaci některého z orgánů. Za Vaši laskavou reakci předem děkuji

Odpověď: 
ICHS je jedním z dobrých cílů detoxikace, stejně jako lipidový (tukový) metabolismus. Cholesterol a další lipidy se zachycují na "teflonové" arteriální vrstvě teprve tehdy, když je poničená zánětem. Zánět v tepně je výsledkem usazování toxinů. Corcirk a Agil-Chol jsou jen jedněmi z preparátů, které v takovém případě použijeme, to nejlépe 2x ročně. Tukový metabolismus je řízen játry a játra jsou nejčastěji poškozována toxiny ze střeva, protože krev ze střeva teče primárně do jater. Tudíž preparát Anti-Anti B nebo Mun je nezbytný. Do komplexní péče ještě doporučuji Hepcirk a Imunokomplex. Tyto preparáty stačí 1x ročně.
Preparáty Marion může brát i člověk po transplantaci některých orgánů. Tyto preparáty nemanipulují ani neposilují imunitu, ale vytváří podmínky pro správnou funkci imunity. Ostatně lidé, u kterých je transplantace nutná, obvykle trpí autoimunitním problémem.