Marion - pozitivní ohlas

Pozitivní reakce
V pátek 26. ledna jsem vyzvedla dcerku ze školy. Měla zvýšenou teplotu, bolest v krku, píchání v uchu, potíže při polykání. Dle jejích pocitů - stejný průběh, jako zhruba před rokem, kdy měla nad pravou mandlí absces. Voni jsme ho zvládli kapkami (Diamino, Antivex, Nobac, Angínu) a antibiotikami.
Hned v pátek v poledne jsem dcerce nasadila na ruku přistroj Marion a nechala běžet v cyklech až do včerejšího večera (neděle). K tomu klid na lůžku, čaj s citronem a medem a natírala jsem ji i Stresonem. Už včera (pondělí) byla bez příznaků. Dnes ráno (úterý) při prohlídce v krku mandle zmenšené, nic nenasvědčovalo tomu, že ještě před třemi dny nebylo díky otoku nic vidět. Uvidíme jak dál, ale už teď je jasné, že přístroj Marion je úžasná věc, nemám slov a jsem za to panu doktorovi Jonášovi neskonale vděčná. Vždyť co si může matka přát nejvíc na světě, než zdraví svých dětí?
Monika S.
 
Odpověď:
Děkujeme paní Moniko za Vaši reakci, moc si jí vážíme. Ano, zdraví našich dětí, ale i dospělých - rodičů, prarodičů, je to nejvíc, co si může člověk přát. A pan doktor Josef Jonáš si to velmi dobře uvědomuje.